Afhaalmaaltijden

In januari bieden we weer op de donderdagen afhaalmaaltijden aan, gerechten uit alle windstreken bereid met verse ingrediënten gemaakt door Hinke in de keuken met een mooi dessert van -van moss-/het Bakblik. Het is altijd mogelijk om een vegetarische variant te bestellen.

De kosten voor een maaltijd zijn €14,50 pp en voor een dessert €5,00 pp. De beide elementen zijn ook los te bestellen. De maaltijden/desserts worden (bij voorkeur minimaal 24 uur) van tevoren besteld en kunnen worden opgehaald op de Brink tussen 16.00 en 17.00.

In overleg is het ook mogelijk om deze door ons te laten bezorgen. Bezorgkosten in een straal van 5 kilometer rond de Brink zijn €2,00. Daarbuiten zijn bezorg en leveringskosten in overleg. Er wordt bezorgd tussen 17.00 en 19.00. Wanneer je een bestelling plaatst sturen we je direct een bevestigingsmail.

Vaste klanten kunnen zich abonneren op het gebruik van een tiffin voor de maaltijd. Hiermee proberen we de enorme hoeveelheid afval die wordt veroorzaakt door de afhaalmaaltijden te reduceren. Neem contact met ons op voor meer informatie over de tiffins.