Specials

Kerst, Pasen, Moederdag, we gaan dan helemaal los en bieden een uitgebreid assortiment van zoete en hartige lekkernijen aan. Ter verhoging van de feestvreugde en vermindering van de stress, in een handomdraai op tafel. Stel je eigen feestmaal samen in onze webshop.

Het ophaalmoment is altijd een dag voor de start van de feestdagen.

Kookworkshop

Op 29 oktober, 19 november, 3 december en 10 december organiseren we een JAPANSE kookworkshop.

De workshop wordt gegeven door gastchef Shiori Fujisawa.

Deze workshops hebben verschillende thema's; Gyoza en Oyakodon. Daarnaast komen ook basis dingen als rijst koken aan bod.

De workshop start om 14.30 en duurt 2,5 à 3 uur en wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd. De workshop wordt in het Engels gegeven. De kosten zijn €49,95 per persoon en er is plek voor 8 personen.

High tea

Het is mogelijk om een feestelijke high tea bij ons te bestellen. Een mooi aanbod van kleine zoete en hartige lekkernijen; scone, tartelette, brownie, worteltaart, mini-quiche, hartige cake, frittata en sandwiches. Een high tea bestaat uit 4 zoete en 4 hartige items. De bestelling kan worden uitgebreid met 3 soorten bijzondere tea. Niet genoeg theekopjes in huis? Het is mogelijk om ons bonte theeservies te huren voor de gelegenheid.